Obavijest za vrijeme trajanja posebne situacije uzrokovane epidemijom virusa COVID-19 

Poštovani pacijenti, poslovni partneri i drugi koji surađujete s nama, ili koristite naše usluge. 

Dental centar Čes je po preporukama kriznog stožera civilne zaštite prestao s direktnim prijemom pacijenata

 Sve upite, informacije ili savjete možete dobiti putem telefona 031/283-948 ili mobitela 099/2892355 te putem email adrese: info@dentist.hr putem facebook profila Dental centar Čes 

U nadi za što bržim povratkom u normalan život želimo Vam svu sreću, te ono najbitnije: poštujte odluke i preporuke civilnog stožera, ostanite doma i ostanite zdravi.

Vaš Dental centar Čes  

Anti-Aging tretmani

Vrste usluga


Najmodernija istraživanja i tehnologija napokon su pronašle idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje vaše kože.

Za blistavu pomlađenu kožu – PRGF®-Endoret®! 

PRGF®-Endoret® tehnologija omogućava izoliranje, koncentriranje i korištenje faktora rasta – proteina prisutnih u našoj krvi koji su odgovorni za prirodno obnavljanje tkiva. To je tretman u kojem vadimo malu količinu vaše krvi te posebnom cenrtifugom radimo ekstrakciju vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Zatim, nakon 10 minuta od vađenja krvi, tu plazmu kroz tanke iglice injektiramo u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke. Plazma bogata faktorima rasta omogućava našim proteinima pomlađivanje kože i sugerira zdraviji izgled. 

Tretman je bezbolan i brz, a osim malog crvenila na licu koji traje 24 sata nuspojava nema. Kako bi se vidio učinak, potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana. 

Ako imaš manjak kose ili želiš imati gušću kosu? 

Znate li da se normalnim smatra ako dnevno opadne do 100 vlasi kose? No, za pojačano opadanje ili slabu kosu postoji rješenje – tretman krvnom plazmom! Nakon ovog tretmana PRGF metodom kod većine pacijenata primijećen je ubrzan rast kose te ona postaje gušća, a vlasi deblje. 

Mezoterapija - estetski i anti-aging tretman

Vrste usluga


Mezoterapija je medicinski postupak koji se primjenjuje za podmlađivanje kože, usporavanje procesa starenja kože, rehidraciju kože i tretman ožiljaka nakon akni. Metoda datira još iz 1952. godine, a predstavlja posebnu tehniku primjene ljekovitih sastojaka u kožu i potkožno tkivo. Koži se vraća vlaga, tonus i sjaj. Lice je svježe, pomlađeno, koža hidrirana, podignuta i zdravog sjaja. Postupak je gotovo bezbolan, traje svega 30-ak minuta, a rezultati su vidljivi odmah.

Što je mezoterapija? 

Mezoterapija je medicinski postupak kojim se uspješno rješavaju različiti estetski i zdravstveni problemi. Metoda datira još iz 1952 godine, a predstavlja posebnu tehniku primjene ljekovitih sastojaka u kožu i potkožno tkivo. Primenjuje se u estetskoj medicini za: podmlađivanje kože, usporavanje procesa starenja kože, rehidraciju kože, tretman ožiljaka nakon akni, uklanjanje celulita i lokalnih masnih naslaga, lokalno na područje vlasišta za sprječavanje gubitka kose, ali i u reumatologiji, ortopediji, stomatologiji, fizijatriji i drugim granama medicine. 

Mezoterapija izvorno potječe iz Francuske od dr. Michaela Pistora koji je još 1952. uveo ovu novu metodu liječenja. Postupak je gotovo bezbolan i traje svega 30-ak minuta. 

Ovisno o stanju kože i indikacijama koje će procijeniti stručnjak primijenjuje se hijaluronska kiselina, botox za mezoterapiju, supstance koje potiču razgradnju tvrdokornih naslaga celulita i masnog tkiva, supstance koje dovode do lifting efekta i podizanja opuštene kože lica, vitamini, aminokiseline i elemnti u tragovima koji potiču fibroblaste na sintezu kolagena. 

Tim stručnjaka kompanije K-Surgery u svom istraživačkom laboratoriju osmislio je visoko učinkovite formulacije prilagođene koži različite dobi i različitog statusa. Jedan od visoko učinkovitih proizvoda iz ove linije je i AGE CONTROL PLUS koji osim hijaluronske kiseline, sadrži i multivitaminski kompleks, antioksidanse i visoko učinkovitu supstancu za postizanje lifting efekta (podizanje opuštenih dijelova lica) potpuno neinvazivno, bezbolno i uz rezultate koji su vidljivi odmah nakon zahvata. Lice je svježe, pomlađeno, koža hidrirana, podignuta i zdravog sjaja! 

K-SURGERY hijaluronski fileri

K-Surgery K-Fill umrežena hijaluronska kiselina koristi se u području estetske medicine za rješavanje problema povezanih sa starenjem kože. Njeno djelovanje obuhvaća popunjavanje bora i linija ekspresije, povećanje volumena usnana, jagodica i brade. 

K-Surgery fileri predstavljaju integrirano terapijsko rješenje za postizanje optimalnih rezultata. Dizajn i izrada proizvoda plod su temeljitih znanstvenih ispitivanja. Proizvodi su podvrgnuti strogim laboratorijskim testiranjima i kliničkim ispitivanjima, kako bi mogli biti upotrijebljeni bez rizika od alergijskih reakcija, čime je postignuta maksimalna razina biokompatibilnosti. Kemijski sastav baziran je na hijaluronskoj kiselini, ne sadrži sastojke životinjskog porijekla, osigurana mu je homogena difuzija unutar tkiva, čime se postiže potpuno prirodan rezultat.

Glavna značajka K-Surgery „K-fill professional“ punila je fluidnost koja olakšava injektibilnost i smanjuje osjećaj boli. Riječ je o umreženoj hijaluronskoj kiselini, najnovije generacije, vrlo visoke čistoće koja osigurava odsutnost nuspojava. Proces proizvodnje u skladu s CE certifikatom jamči sterilnost punila zahvaljujući potpuno aseptičnom postupku pripreme. K-Surgery fileri sadrže 25 i 30 mg / ml dugolančane hijaluronske kiseline koja je stabilna, umrežena i visoko biokompatibilna. 

Kako do vrhunskih rezultata? 

Ponosni smo što među prvima u Osijeku primjenjujemo mezoterapiju. Naša dr.dent.med. Sandra Petrović Čes završila je edukaciju za K-Surgery anti-aging i estetske tretmane u području lica! 

Kontaktirajte nas

Naša adresa Stjepana Radića 50, 31000 Osijek