20.5.2024
Estetika

Do lijepe i njegovane kože uz neinvazivne estetske usluge

Kako postići lijepu i njegovanu kožu? Ako ste ikada imali ožiljke ili hiperpigmentacijske mrlje, sigurno znate koliko to može utjecati na vaše samopouzdanje.

Osim toga, suočavanje s prvim borama i promjenama u kvaliteti kože koje dolaze s vremenom postaje neizbježno. Dobra vijest je da danas postoje brojni neinvazivni estetski tretmani koji vam mogu pomoći u očuvanju ljepote i zdravlja kože. U Čes Dental&Estetic klinici posvećeni smo vraćanju sjaja i ljepote vašoj koži.

Strast prema estetici od 2016. godine

U Čes Dental&Estetic klinici nudimo raznolike neinvazivne estetske usluge, a priča je započela još 2016. godine kada je dr. med. dent. Sandra Petrović Čes uvela prvu estetsku uslugu, PRGF pomlađivanje lica. S vremenom je proširila ponudu neinvazivnih estetskih usluge te danas slovi za jednu od vodećih doktorica u području estetskih usluga u Osijeku, ali i šire. Otvaranjem Čes Dental&Estetic klinike, tim za pružanje estetskih tretmana je proširen, a trenutno ga čine četiri doktorice medicine.

Vrhunske usluge uz najnoviju tehnologiju 

Kako je riječ o području koje se neprestano razvija, dr. Sandra i njezin tim posvećeni su stalnom unaprjeđenju usluga s pomoću edukacija i primijene najnovijih tehnologija. Ključno je i ulaganje u nove uređaje i materijale kako bi osigurali vrhunsku uslugu. Među najtraženijim tretmanima su lip fileri, botox lica te anti-age tretmani poput mezoterapije, SkinPen microneedlinga, radiofrekvencije lica, PRGF pomlađivanja lica i Skinboostera.

Besplatne konzultacije i personalizirani plan tretmana

Konzultacije prije tretmana ključne su kako bi se utvrdilo trenutačno stanje kože i kako bi predložili personalizirani plan tretmana. U Čes Dental&Estetic klinici, konzultacije su potpuno besplatne za sve pacijente. Lijepa i njegovana koža, uz osmijeh na licu, glavni su ciljevi našeg stručnog estetskog tima.

Priprema kože za ljeto 

Trenutno je idealno razdoblje za pripremu kože za ljetne dane. Naša koža je tijekom hladnijih mjeseci bila izložena raznim faktorima koji su je učinili suhom i beživotnom. Summer Ready paket se sastoji od nekoliko usluga, a sve započinje analizom kože lica kako bi se utvrdilo pravo stanje kože i njenih, potencijalnih, oštećenja. Potom slijedi nježno, HydraFacial, čišćenje kože gdje s pomoću uređaja koji funkcionira na principu vrtložne tehnologije izvlačimo nečistoće iz pora. 

Nakon toga na red dolazi nježan peppermint kemijski piling, a koji će potaknuti kožu na obnovu i proizvodnju elastina i kolagena. Nakon njega slijedi microneedling, gdje s pomoću uređaja s mikro iglicama tretiramo područje kože lica i tako omogućujemo da hidratantni serum prodre u kožu te potakne kožu na revitalizaciju. I kao konačan kora, slijedi hidratantna maska za lice uz opuštajuću masažu lica. Uz Summer Ready paket usluga, vaša koža će biti hidratizirana, čista i blistava.

Za sve informacije ili rezervaciju termina, možete nas kontaktirati putem telefonskog broja 031/283-948 ili putem e-maila info@dentist.hr

Foto: Čes Dental&Estetic