20.5.2024
Estetika

Pripremite vašu kožu za ljetne dane i zablistajte uz Summer Ready paket

Pripremate li vašu kožu lica za predstojeće, ljetne dane ili preskačete ovaj korak? Tijekom hladnijeg razdoblja naša je koža izložena različitim uvjetima te koristimo pojačanu njegu. Zbog svega navedenog, našoj je koži potrebno čišćenje i hidratacija kako bismo je pripremili za ljetne dane i dugotrajno izlaganje suncu.

U Čes Dental&Estetic klinici, osmislili smo Summer Ready paket estetskih usluga, s pomoću kojeg će vaša koža zablistati i biti spremna za dugo i toplo ljeto. Ovaj paket je dostupan po promotivnoj cijeni sve do kraja lipnja, a sadrži analizu kože lica, HydraFacial čišćenje lica, peppermint piling, microneedling te njegu hidratantnom maskom. 

Analiza kože lica

Za analizu kože lica koristimo uređaj, koji na temelju nekoliko fotografija vašeg lica, može složiti informacije o pravoj starosti kože te svim nepravilnostima koje postoje. Tako, primjerice, uređaj pokazuje količinu bora, hiperpigmentacijske mrlje te ožiljke. Uz sve navedeno, dolazi i naša preporuka za rutinu njege lica te estetske tretmane koji mogu poboljšati kvalitetu kože i smanjiti nedostatke. 

analiza kože lica

HydraFacial čišćenje 

Prije svakog tretmana, poželjno je započeti s čistim licem, a tome nam služi uređaj za HydraFacial tretman. Riječ je o vrlo nježnom i neinvazivnom čišćenju lica s uređajem koji s pomoću vrtložne tehnologije iz pora izvlači nečistoće, dok istovremeno njeguje i hrani kožu te zaglađuje površinske bore. Tijekom ovog postupka moguće je blago crvenilo lica koje vrlo brzo nestaje, a koža je osvježena i čista te spremna za idući korak. 

Peppermint piling 

Kemijski pilinzi su uobičajena pojava kod estetskih tretmana, no PMP peppermint piling je novost jer je riječ o “soft” pilingu. Odnosno, riječ je o pilingu koji neće izazvati jake reakcije na koži, niti će potaknuti agresivno ljuštenje, već ima blagi miris metvice te antioksidativno i antibakterijsko djelovanje. Riječ je o inovativnoj vrsti pilinga koji potiče kožu na biorevitalizaciju te stvaranje kolagena i elastina. Na lice se nanosi u maloj količini te pomoću kista ravnomjerno razmazuje i nakon nekoliko minuta djelovanja briše s lica. 

microneedling lica

Microneedling 

Ključan dio ovog tretmana je upravo microneedling, koji potiče kožu na regeneraciju i stimulira proizvodnju kolagena. Riječ je o tretmanu gdje se koriste serumi, poput seruma na bazi hijaluronske kiseline, te uređaja koji sadrži mnoštvo mikro iglica. Upravo te igle prave mikro ubode u kožu te omogućuju aktivnim sastojcima iz seruma da prodru ispod površinskog sloja i tako potaknu kožu na regeneraciju. Jačina uboda iglica prilagođuje se ovisno o tipu kože, a cijeli proces je vrlo bezbolan, uz manje crvenilo kože nakon istog. 

Za kraj - hidratacija 

Ima li što bolje od tretmana koji završava s dodatnom njegom, a ovog puta u obliku hidratantne maske. Koristeći masku u zadnjem koraku, omogućujemo koži da se oporavi od tretmana i pružamo joj dodatnu hidrataciju. Kraj tretmana tako provodimo u dodatnim minutama opuštanja i njege. U nastavku možete vidjeti rezultate odmah nakon tretmana, dok se pravi rezultati vide kroz nekoliko dana. Ključno je nastaviti i doma njegu lica te koristiti preparate koji odgovaraju vašem tipu kože. 

koža lica prije i nakon summer ready tretmana


Za sve informacije ili rezervaciju termina, možete nas kontaktirati putem telefonskog broja 031/283-948 ili putem e-maila info@dentist.hr

Foto: Čes Dental&Estetic