Anti-age tretmani

(Do blistavog i mladenačkog izgleda uz anti-age tretmane)

Lijepa i njegovana koža utječe na povećano samopouzdanje i kvalitetu života.

U Čes Dental&Estetic možete odabrati jedan od brojnih anti-age tretmana čija je primarna svrha poboljšati kvalitetu i izgled kože. Tretmanima možemo utjecati na poboljšani tonus kože, zategnuti kožu lica, zagladiti bore te riješiti hiperpigmentacijske mrlje.

Koji anti-age tretman odabrati?

Mezoterapija

Vratite vašoj koži elastičnost i tonus uz pomoć mezoterapije. Riječ je o neinvazivnom estetskom tretmanu koji potiče regeneraciju kože. Ovaj bezbolan tretman izvodi se s pomoću mikroiglica koje prodiru u gornje slojeve kože i otpuštaju aktivne sastojke poput vitamina, enzima i antioksidansa koji potiču regeneraciju kože. 

Mezoterapija je neinvazivan i potpuno bezbolan anti-age tretman koji se savjetuje svima koji žele pomladiti izgled kože, zategnuti kožu, smanjiti bore te hiperpigmentacijske mrlje. 

SkinPen

Poboljšajte izgled svoje kože i vratite joj sjaj. U našoj ponudi estetskih usluga možete pronaći i popularni SkinPen microneedling tretman. Riječ je bezbolnom tretmanu, gdje s pomoću SkinPen uređaja prodiremo sitnim iglicama u kožu i tako je potičemo na proizvodnju kolagena i regeneraciju. Riječ je o posve neinvazivnoj metodi koja ne mijenja strukturu kože, dok istovremeno poboljšava izgled kože. 

SkinPen tretman preporučuje se svima koji žele ljepši i blistavi izgled kože, a posebice onima koji žele smanjiti izgled bora, strija, hiperpigmentacijskih mrlja te ožiljaka od akni. 

Kemijski piling

Potaknite kožu na biorevitalizaciju s pomoću nježnih kemijskih pilinga. Jedan od popularnih pilinga kojeg možete pronaći u našoj ponudi je PMP peppermint peel, a riječ je o soft kemijskom pilingu koji je za kožu vrlo nježan i potpuno neinvazivan, ali potiče kožu na biorevitalizaciju i postiže odlične rezultate. Njegovi aktivni sastojci djeluju i nakon tretmana te potiču biostimulaciju kože, a prigodan je za kombiniranje uz microneedling za poboljšane rezultate.

Kemijski piling dokazano utječe na nesavršenosti kože, poput bora, proširenih pora, hiperpigmentacijskih mrlja te ožiljaka od akni. Pored toga, koži vraća sjajan i mladenački izgled. 

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija lica dobro je poznat tretman koji potiče kožu na stimulaciju i rezultira zategnutom i obnovljenom kožom. Ovaj, potpuno bezbolni tretman, funkcionira tako što kožu dubinski zagrijava s pomoću elektrode i tako je stimulira na proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Radiofrekvencija se može izvoditi na području obraza, oko očiju, čela, vilice i vrata. 

Radiofrekvencija preporučuje se svima koji žele zategnutu i podignutu kožu. Ovim tretmanom može se utjecati i na podbradak, podizanje očnih kapaka te smanjenje jastučića ispod očiju. 

Skin Booster

Skin Booster tretman idealno je rješenje za umornu i beživotnu kožu lica. Riječ je kombinaciji aktivnih sastojaka koji prodiru duboku u kožu i potiču na dubinsku hidrataciju i proizvodnju kolagena. Sastojci se apliciraju mikroiglicama, a tretman je u potpunosti bezbolan i pogodan je za sve koji žele osvježiti izgled kože. 

Skin Booster tretmani preporučuju se svima kao oblik intenzivne njege kože, uz postizanje rezultata blistavog, svježeg i hidriranog izgleda kože. Koža je elastična i jedra, uz postignut povećan volumen. 

PRGF pomlađivanje lica krvnom plazmom

Do blistave i obnovljene kože uz 100 % prirodan način pomlađivanja. Jedan od najpopularnijih estetskih tretmana je PRGF pomlađivanje krvnom plazmom, a riječ je o potpuno bezbolnom tretmanu te ubrizgavanju vlastite plazme kao aktivnog sastojka koji potiče kožu na regeneraciju. Tretman se provodi tako što se prvo izvadi krv koja ide u centrifugu, a rezultat je odvojena plazma koja se ubrizgava mikroiglicama na željena područja.

PRGF pomlađivanje krvnom plazmom preporučuje se svima koji žele potaknuti obnovu kože na što prirodniji način te koži vratiti sjaj, volumen i čvrstoću. Utječe pozitivno i na smanjenje bora te hiperpigmentacijskih mrlja. 

Egzosomi

Tretman egzosomima odlično je rješenje za izgled obnovljene i zdrave kože. Egzosomi su aktivni sastojci koji pomažu u prenošenju hranjivih tvari između stanica, a usput uklanjaju i neželjene toksične sastojke. Riječ je o jednoj od najpopularnijih terapija pomlađivanja kože, a najveći benefiti su proizvodnja kolagena, protuupalno djelovanje te jačanje kožne barijere. 

Tretman egzosomima preporučuje se svima bez obzira na tip kože. Zahvaljujući svom snažnom djelovanju, potiču obnavljanje kože, ublažava bore i ožiljke, poboljšava tonus kože i smanjuje hiperpigmentacijske mrlje. 

Cijene

U našoj ponudi možete pronaći brojne estetske usluge kao i promotivne kombinacije koje sadrže nekoliko tretmana iste usluge ili kombinaciju nekoliko komplementarnih usluga.

  • Mezoterapija1 ml (1 tretman)70,00 €
  • SkinPen(1 tretman)250,00 €
  • PRGF(1 tretman)250,00 €
  • Peppermint kemijski piling(1 tretman)60,00 €
  • Radiofrekvencija lica(1 tretman)100,00 €
  • Skin Booster(1 tretman)400,00 €
  • Egzosomi(1 tretman)250,00 €

Što kažu naši pacijenti?

Darija Lalić

Odličan dojam nakon prvog pregleda. Svi su vrlo susretljivi - od recepcije do doktora, koji mi je vrlo detaljno objasnio situaciju i odgovorio na sva moja pitanja. Izvrsna i brza komunikacija mailom i telefonski. Cijeli centar u Eurodomu izgleda vrhunski!

Stjepan Stjepanović

Sve pohvale, osoblje ugodno, profesionalno odrađeno, i sve preporuke!

Ankica Marković

Vrhunska stručnost, profesionalni pristup i najkvalitetnija usluga sve na jednom mjestu.

Vi pitate, mi odgovaramo

Imate dodatnih pitanja ili želite znati više?

Kontaktirajte nas i dogovorite BESPLATNE konzultacije s našim stručnjacima.

(Prvi pregled)

je BESPLATAN

Svakom pacijentu pružamo prvi besplatan pregled. Tako možete saznati sve potrebne informacije i plan terapije ili zahvata. Primjenjivo je za sve dentalne i estetske zahvate.