Botox tretman

(Omiljeni anti-age tretman)

Jedan od omiljenih estetskih tretmana je tretman botoxom, a koji nam prvenstveno služi za opuštanje mišića lica i zaglađivanje bora.

Botulinum toksin je pročišćeni protein prirodnog porijekla, a pomaže nam kod opuštanja napetih mišića. Najčešće se izvodi na licu za ublažavanje bora, a može se koristiti i na području vrata, za sprječavanje migrena, smanjenje znojenja te rješavanje gummy smilea.

01

Tko je idealan kandidat?

S obzirom na raznoliku primjenu Botoxa i njegovog djelovanja, idealni kandidat je svaka osoba koja ima izražene bore te opuštenu kožu lica i vrata.

Također, osobe koje se pretjerano znoje, pate od učestalih migrena te osobe koje žele ukloniti gummy smile i estetski uljepšati svoj osmijeh.

02

Kako izgleda priprema i postupak?

Savjetujemo da rezervirate svoj termin za besplatne konzultacije, a kako bi naši stručnjaci mogli pogledati vaše trenutno stanje i pružiti vam sve potrebne informacije.

Na samim konzultacijama možete saznati kako se tretira određena regija i koja je cijena tretmana.  

Prije tretmana je poželjno ukloniti šminku s lica i dezinficirati željeno područje, a za što će se pobrinuti naše osoblje. 

Botox tretman izvodi se ubodima iglice koja se gotovo ni ne osjeti, ali moguće je prethodno aplicirati anestetsku kremu na područje. Tretman traje svega nekoliko minuta pri čemu osoblje provjerava vašu mimiku i željeno područje te ovisno o tome aplicira potrebnu količinu botoxa. 

Moguća je pojava crvenila na mjestima uboda, a vrlo rijetko i otečenost ili podlijevi. Nekoliko sati nakon tretmana se već možete vratiti uobičajenim aktivnostima, a pravi efekti tretmana vidljivi su kroz nekoliko dana. 

03

Upute za oporavak

Važno je da se držite uputa koje ćete dobiti nakon zahvata, a u slučaju bilo kakvih reakcija, slobodno se javite za kontrolu.

Moguće je da dobijete lagano crvenilo ili podljeve na mjestima uboda, a isto možete prikriti mineralnim puderom. Izbjegavajte nekoliko dana kozmetičke tretmane lica i agresivna sredstva. 

Nekoliko sati nakon tretmana provedite uspravno, a prvu noć spavajte na leđima. Nemojte koristiti ništa što bi moglo pritiskati tretirano područje. 

Poželjno je izbjegavati sunce, solarij, saunu te bilo koju vrstu fizičkog napora.

Cijene

Cijena botox tretmana ovisi o odabranoj regiji. Regija 1 odnosi se na bore na području čela, regija 2 na bore oko očiju te regija 3 na bore između obrva.

  • Botox tretman(regija 1)300,00 €
  • Botox tretman(regija 2)387,50 €
  • Botox tretman(regija 3)475,00 €

Što kažu naši pacijenti

Darija Lalić

Odličan dojam nakon prvog pregleda. Svi su vrlo susretljivi - od recepcije do doktora, koji mi je vrlo detaljno objasnio situaciju i odgovorio na sva moja pitanja. Izvrsna i brza komunikacija mailom i telefonski. Cijeli centar u Eurodomu izgleda vrhunski!

Stjepan Stjepanović

Sve pohvale, osoblje ugodno, profesionalno odrađeno, i sve preporuke!

Ankica Marković

Vrhunska stručnost, profesionalni pristup i najkvalitetnija usluga sve na jednom mjestu.

Vi pitate, mi odgovaramo

Imate dodatnih pitanja ili želite znati više?

Kontaktirajte nas i dogovorite BESPLATNE konzultacije s našim stručnjacima.

(Prvi pregled)

je BESPLATAN

Svakom pacijentu pružamo prvi besplatan pregled. Tako možete saznati sve potrebne informacije i plan terapije ili zahvata. Primjenjivo je za sve dentalne i estetske zahvate.