Opća stomatologija

(Poboljšajte Vaše oralno zdravlje)

Opća stomatologija predstavlja temeljnu granu stomatologije koja se bavi prevencijom, dijagnozom i liječenjem oralnih bolesti i problema.

Obuhvaća širok spektar usluga koje su ključne za održavanje zdravog osmijeha i cjelokupnog oralnog zdravlja. U nju spadaju preventivna skrb, restaurativna stomatologija, endodoncija, parodontologija i druge grane.

01

Benefiti opće stomatologije

Prevencija oralnih bolesti: redoviti stomatološki pregledi i čišćenje naslaga pomažu u sprječavanju oralnih bolesti poput karijesa, gingivitisa i parodontitisa.

Održavanje oralnog zdravlja: pomaže u očuvanju zdravih zuba, desni i čeljusti te doprinosi cjelokupnom oralnom zdravlju i dobrobiti pacijenata.

Liječenje oralnih problema: dijagnosticiranje i liječenje različitih oralnih problema, pružajući pacijentima potrebnu terapiju i njegu.

Za zdrav i blistav osmijeh

Endodoncija

Endodoncija je grana stomatologije koja se bavi liječenjem i očuvanjem unutrašnjih dijelova zuba, poput korijenskog kanala. Ova procedura je često potrebna kada zubna pulpa postane upaljena ili zaražena zbog dubokog karijesa, traume ili drugih uzroka. Cilj endodoncije je ukloniti infekciju, očistiti korijenski kanal i zaštititi zub od daljnjih komplikacija.

Čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje

Čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje su rutinske stomatološke procedure koje se koriste za uklanjanje naslaga plaka, zubnog kamenca i pigmentacija s površine zuba. Ove procedure pomažu u sprječavanju karijesa, gingivitisa i lošeg daha te doprinose cjelokupnom oralnom zdravlju i estetici osmijeha. 

Cijene

Redovnom kontrolom možemo pratiti stanje oralnog zdravlja i na vrijeme primijetiti je li potrebna terapija. Cijene usluga opće stomatologije možete pronaći u našem cjeniku, a izdvajamo cijene najtraženijih usluga.

  • Profesionalno odstranjivanje zubnih naslaga40,00 €
  • Endodoncija sjekutića100,00 €
  • Endodoncija očnjaka100,00 €
  • Endodoncija premolara120,00 €
  • Endodoncija molara160,00 €
  • Endodoncija umnjaka160,00 €

Što kažu naši pacijenti?

Darija Lalić

Odličan dojam nakon prvog pregleda. Svi su vrlo susretljivi - od recepcije do doktora, koji mi je vrlo detaljno objasnio situaciju i odgovorio na sva moja pitanja. Izvrsna i brza komunikacija mailom i telefonski. Cijeli centar u Eurodomu izgleda vrhunski!

Stjepan Stjepanović

Sve pohvale, osoblje ugodno, profesionalno odrađeno, i sve preporuke!

Ankica Marković

Vrhunska stručnost, profesionalni pristup i najkvalitetnija usluga sve na jednom mjestu.

Vi Pitate, Mi Odgovaramo

Imate dodatnih pitanja ili želite znati više?

Kontaktirajte nas i dogovorite BESPLATNE konzultacije s našim stručnjacima.

(Prvi pregled)

je BESPLATAN

Svakom pacijentu pružamo prvi besplatan pregled. Tako možete saznati sve potrebne informacije i plan terapije ili zahvata. Primjenjivo je za sve dentalne i estetske zahvate.