Besplatan pregled

(Naručite se za besplatan pregled)

U Čes Dental&Estetic klinici, svaki budući ili postojeći pacijent, ima pravo na besplatan pregled ili konzultacije.

Bez obzira na to zanimaju li vas naše dentalne usluge i poboljšanje vašeg oralnog zdravlja ili ste zainteresirani za unaprjeđenje izgleda i estetske tretmane. Naš stručan tim stoji na raspolaganju, a očekuju vas i individualni plan liječenja ili tretmana te financijska ponuda.

01

Kako vam odlazak na besplatan pregled može pomoći?

Pristupačnost: besplatni pregledi omogućuju svima da dobiju stručnu procjenu trenutnog stanja te prijedlog plana liječenja ili tretmana. 

Individualni pristup: na temelju pregleda, naš tim može izraditi individualni plan liječenja koji je posve prilagođen vašim potrebama i željama. 

Financijska ponuda bez obveze: osim željenih informacija i plana liječenja ili tretmana, na besplatnom pregledu možete zatražiti i našu financijsku ponudu te naknadno odlučiti pristajte li na istu.

02

Kako izgleda besplatan pregled?

Kontaktirajte nas putem telefona, pošaljite e-mail ili ispunite kontakt obrazac na našoj web stranici.

Potrebne su nam informacije koja usluga vas zanima ili kakav problem imate, a naše ljubazno osoblje će vam dodijeliti termin. 

Bilo da je riječ o besplatnom pregledu za dentalne usluge ili besplatnim konzultacijama za estetske usluge, pregled traje oko 15 minuta. 

Tijekom samog pregleda, možete zatražiti individualni plan liječenja ili tretmana te financijsku ponudu za iste. Ponuda vas ne obavezuje, a slobodni ste se javiti i kasnije ako se odlučite na realizaciju. 

U slučaju da ponudu odmah prihvatite i dogovorite plan tretmana, na recepciji možete dogovoriti svoj prvi idući termin. 

Što kažu naši pacijenti?

Darija Lalić

Odličan dojam nakon prvog pregleda. Svi su vrlo susretljivi - od recepcije do doktora, koji mi je vrlo detaljno objasnio situaciju i odgovorio na sva moja pitanja. Izvrsna i brza komunikacija mailom i telefonski. Cijeli centar u Eurodomu izgleda vrhunski!

Stjepan Stjepanović

Sve pohvale, osoblje ugodno, profesionalno odrađeno, i sve preporuke!

Ankica Marković

Vrhunska stručnost, profesionalni pristup i najkvalitetnija usluga sve na jednom mjestu.

Vi pitate, mi odgovaramo

    Imate dodatnih pitanja ili želite znati više?

    Kontaktirajte nas i dogovorite BESPLATNE konzultacije s našim stručnjacima.

    (Prvi pregled)

    je BESPLATAN

    Svakom pacijentu pružamo prvi besplatan pregled. Tako možete saznati sve potrebne informacije i plan terapije ili zahvata. Primjenjivo je za sve dentalne i estetske zahvate.