Zubne ljuskice

(Uljepšajte svoj osmijeh)

Zubne ljuskice su tanki, prilagođeni omoti od porculana ili kompozita koji se trajno lijepe na prednju stranu zuba kako bi se poboljšao estetski izgled zubi.

Ova popularna procedura omogućuje pacijentima da postignu blistav osmijeh, isprave nepravilnosti u obliku, veličini, boji ili položaju zuba te dobiju dugotrajan i prirodan rezultat.

01

Tko je idealan kandidat?

Idealni kandidati za zubne ljuskice su osobe sa zdravim zubima koji imaju estetske nedostatke poput nepravilnosti u obliku, boji ili položaju zuba.

Javite se za besplatan pregled i saznajte kakvo je stanje vaših prirodnih zubi te jeste li kandidat za zubne ljuskice.

02

Kako izgleda proces izrade zubnih ljuskica?

Proces postavljanja zubnih ljuskica obično se sastoji od nekoliko koraka.

Prvo, stomatolog će pripremiti zube uklanjanjem tankog sloja zubne cakline kako bi se osiguralo dobro prianjanje ljuskica. 

Zatim će se uzeti otisak zuba radi izrade prilagođenih ljuskica. Ljuskice izrađujemo u vlastitom zubotehničkom laboratoriju čime garantiramo brzu i kvalitetnu izradu. 

Nakon njihove izrade, ljuskice će se privremeno postaviti na zube kako bi se provjerila njihova veličina, oblik i boja. I u konačnici, ljuskice se cementiraju i tako pričvršćuju za prirodne zube.

03

Oporavak i upute za održavanje

Oporavak nakon postavljanja zubnih ljuskica obično je brz i bezbolan.

 Pacijenti mogu osjetiti blagu nelagodu ili osjetljivost na hladno ili toplo tijekom prvih nekoliko dana, ali to obično prolazi brzo. 

Važno je pridržavati se uputa stomatologa o održavanju oralne higijene i izbjegavanju pretjeranog pritiska na novo postavljene ljuskice tijekom perioda oporavka.

Cijena

Cijene protetskih radova možete pronaći na našoj stranici, a savjetujemo dolazak na besplatni pregled kako bi se utvrdilo što je najbolje rješenje. Nakon pregleda možete zatražiti financijsku ponudu, a koja obuhvaća cijeli proces terapije i zahvata.

  Što kažu naši pacijenti?

  Darija Lalić

  Odličan dojam nakon prvog pregleda. Svi su vrlo susretljivi - od recepcije do doktora, koji mi je vrlo detaljno objasnio situaciju i odgovorio na sva moja pitanja. Izvrsna i brza komunikacija mailom i telefonski. Cijeli centar u Eurodomu izgleda vrhunski!

  Stjepan Stjepanović

  Sve pohvale, osoblje ugodno, profesionalno odrađeno, i sve preporuke!

  Ankica Marković

  Vrhunska stručnost, profesionalni pristup i najkvalitetnija usluga sve na jednom mjestu.

  Vi pitate, mi odgovaramo

  Imate dodatnih pitanja ili želite znati više?

  Kontaktirajte nas i dogovorite BESPLATNE konzultacije s našim stručnjacima.

  (Prvi pregled)

  je BESPLATAN

  Svakom pacijentu pružamo prvi besplatan pregled. Tako možete saznati sve potrebne informacije i plan terapije ili zahvata. Primjenjivo je za sve dentalne i estetske zahvate.