All-on-4

(Inovativna metoda za nadomjestak zubi)

All-on-4 metoda predstavlja inovativan pristup i dugotrajno rješenje za pacijente kojima nedostaje nekoliko zubi ili imaju bezubu čeljust.

Koristimo premium dentalne implantate brenda Straumman, dok zubnu protetiku izrađujemo u vlastitom zubotehničkom laboratoriju prema najvišim standardima kvalitete. Ova metoda vam pruža kvalitetno i prirodno rješenje, a vraća potpunu funkcionalnost i osmijeh na lice.

01

Tko je idealan kandidat za All-on-4 metodu?

All-on-4 metoda je idealna za pacijente koji su izgubili veći broj zuba ili imaju bezubu čeljust, a žele trajno rješenje koje im omogućuje osmijeh kakav zaslužuju.

Kandidati trebaju imati dovoljno dobre čeljusne kosti zbog ugradnje implantata i biti dobrog općeg zdravlja. Javite se za besplatni pregled i saznajte jeste li kandidat za All–on-4 metodu zubnih implantata.

02

Kako izgleda proces postavljanja All-on-4 implantata?

Proces postavljanja All-on-4 implantata započinje pregledom i planom terapije, a prvi korak je RTG snimanje s pomoću ortopana kako bi se utvrdile mogućnosti ugradnje.

Proces izgleda drugačije kod svakog pacijenta jer ovisi o njegovom trenutnom stanju čeljusti te postoje li zubi koji se moraju izvaditi ili liječiti. Ugradnja implantata se vrši pod lokalnom anestezijom, a u čeljust se umeću 4 ili više implantata. 

U idućem koraku pacijent dobiva privremeni protetski rad koji koristi sve dok implantati srastaju s čeljusti. 

Sam proces srastanja implantata s čeljusti može potrajati nekoliko mjeseci, a u finalnom koraku se uklanja privremeni protetski rad i postavlja trajno rješenje. 

03

Upute za oporavak

Oporavak nakon postavljanja All-on-4 implantata može se razlikovati, a pacijenti obično mogu očekivati nekoliko dana do nekoliko tjedana oporavka.

Tijekom tog vremena, važno je pratiti upute stručnog osoblja i izbjegavati pretjerano naprezanje čeljusti kako bi se osiguralo uspješno zacjeljivanje i srastanje implantata u čeljust.

Pratite upute koje ste dobili od stomatologa, održavajte redovitu oralnu higijenu i držite se propisane terapije. U slučaju bilo kakvih poteškoća, obratite se za besplatnu kontrolu i pomoć. 

Preporučujemo mekanu i hladnu hranu kako ne biste iritirati operirani područje, a potrebno je paziti i na žvakanje te općenito izbjegavati područje implantata. 

Savjetujemo prestanak konzumiranja alkohola i cigareta tijekom oporavka, koji utječu na smanjene mogućnosti zacjeljivanja i mogu narušiti proces zacjeljivanja.

Cijena

Cijena usluge all-on-4 zubnih implantata može se saznati na prvom besplatnom pregledu. Cilj pregleda je utvrditi trenutno stanje i dogovoriti željeni plan terapije uz financijsku ponudu.

  Što kažu naši pacijenti?

  Darija Lalić

  Odličan dojam nakon prvog pregleda. Svi su vrlo susretljivi - od recepcije do doktora, koji mi je vrlo detaljno objasnio situaciju i odgovorio na sva moja pitanja. Izvrsna i brza komunikacija mailom i telefonski. Cijeli centar u Eurodomu izgleda vrhunski!

  Stjepan Stjepanović

  Sve pohvale, osoblje ugodno, profesionalno odrađeno, i sve preporuke!

  Ankica Marković

  Vrhunska stručnost, profesionalni pristup i najkvalitetnija usluga sve na jednom mjestu.

  Vi pitate, mi odgovaramo

  Imate dodatnih pitanja ili želite znati više?

  Kontaktirajte nas i dogovorite BESPLATNE konzultacije s našim stručnjacima.

  (Prvi pregled)

  je BESPLATAN

  Svakom pacijentu pružamo prvi besplatan pregled. Tako možete saznati sve potrebne informacije i plan terapije ili zahvata. Primjenjivo je za sve dentalne i estetske zahvate.