Obavijest za vrijeme trajanja posebne situacije uzrokovane epidemijom virusa COVID-19 

Poštovani pacijenti, poslovni partneri i drugi koji surađujete s nama, ili koristite naše usluge. 

Dental centar Čes je po preporukama kriznog stožera civilne zaštite prestao s direktnim prijemom pacijenata

 Sve upite, informacije ili savjete možete dobiti putem telefona 031/283-948 ili mobitela 099/2892355 te putem email adrese: info@dentist.hr putem facebook profila Dental centar Čes 

U nadi za što bržim povratkom u normalan život želimo Vam svu sreću, te ono najbitnije: poštujte odluke i preporuke civilnog stožera, ostanite doma i ostanite zdravi.

Vaš Dental centar Čes  

Uvjeti korištenja


Dobro došli na dentalcentar-ces.hr odnosno dentist.hr. Obje domene prikazuju istovjetan sadržaj. Ukoliko nastavite koristiti našu internet stranicu, smatramo da ste suglasni pridržavati se ovih Uvjeta korištenja, koji zajedno s našom Politikom privatnosti reguliraju odnos Dental centar Čes i Vas kao korisnika informacija. Ukoliko se ne slažete s bilo kojim djelom ovih Uvjeta korištenja, molimo Vas da ne koristite našu internet stranicu. Pojam ‘Dental centar Čes’ ili ‘nas’ ili ‘mi’ odnosi se na vlasnika ove internet stranice, Privatnu ordinaciju dentalne medicine Josip Čes dr.med.dent. Pojam ‘vi’ odnosi se na korisnika ili posjetitelja naše internet stranice.

Korištenje ove internet stranice podložno je sljedećim uvjetima korištenja:

Sadržaj stranica na internet adresi namijenjen je samo općenitom korištenju i informiranju. Kao takav podložan je izmjenama bez najave.

Niti mi, niti bilo koja treća strana ne dajemo bilo kakvo jamstvo ili garanciju na točnost, aktualnost, izvedbu, cjelovitost ili prikladnost informacija i materijala koje ćete pronaći na ovoj internet stranici za bilo koju namjenu ili svrhu. Suglasni ste da informacije i materijali mogu sadržavati netočnosti ili greške, a mi izričito nismo odgovorni za bilo koje od takvih netočnosti ili grešaka u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

Korištenje bilo kojih informacija ili materijala s naše internet stranice je isključivo na vlastiti rizik, te mi ni na koji način ne možemo biti odgovorni. Preuzimate odgovornost na sebe da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne kroz ovu internet stranicu zadovoljavaju Vaše specifične uvjete.

Ova internet stranica sadržava materijale koji su vlasništvo ili su zaštićeni kao naše intelektualno vlasništo. Ovaj materijal obuhvaća, ali nije ograničen na kompletan tekstualni sadržaj, dizajn, raspored, izgled, slike i grafiku. Korištenje ovih materijala je izričito zabranjeno ukoliko nije u skladu s autorskim pravima, koja su sastavni dio ovih Uvjeta korištenja.

Svi zaštitni znakovi (Trademarks) korišteni na ovim internet stranicama koji nisu u vlasništvu ili pod licencom Dental centra Čes, posebno su označeni.

Neovlašteno korištenje ove internet stranice nije dopušteno te može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i/ili smatrati se kaznenim djelom.

Ova internet stranica može sadržavati poveznice na druge internet stranice. Te poveznice su navedene zbog vas kako bi vam osigurale dodatne informacije. One ne znače da mi podržavamo ili podupiremo te stranice. Ne priznajemo nikakvu odgovornost za sadržaj internet stranica na koje će vas poveznice odvesti.

Vaše korištenje ove internet stranice ili bilo kakav spor koji može proizaći iz takvog korištenja podložan je zakonima Republike Hrvatske.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Informacije na ovoj internet stranici su isključivo u opće informativne svrhe. Informacije je osigurao Dental centar Čes te nastojimo osigurati da su iste ažurirane i točne, ali ne dajemo jamstva niti jedne vrste, izravna ili neizravna, o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, prikladnosti za internet stranicu niti za informacije, proizvode, usluge, ili povezane grafičke elemente na internet stranici u bilo kojem svojstvu. Oslanjanje na bilo koje informacije u tom pogledu je isključivo na Vaš vlastiti rizik.

Ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili nastalu štetu bez ikakvih ograničenja, neizravnu ili posljedičnu, gubitak ili oštećenje, niti bilo kakav gubitak ili štetu koja bi mogla proizaći iz gubitka podataka ili zarade koji proizlaze iz ili u vezi s korištenjem ove internet stranice.

Kroz našu internet stranicu možete putem poveznica otići na stranicu u vlasništvu trećih osoba koje nisu pod nadzorom Dental centra Čes. Mi nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem ili dostupnošću tih stranica. Postavljanje poveznice ne znači nužno preporuku niti podržavanje mogućih stavova unutar njih.

Uložili smo maksimalne napore kako bi stranica radila bez poteškoća. Dental centar Čes ne preuzima nikakvu odgovornost ukoliko dođe do poteškoća u radu internet stranice ili ukoliko ona bude privremeno nedostupna zbog tehničkih poteškoća koji su izvan naše kontrole.

AUTORSKA PRAVA (COPYRIGHT)

Ova internet stranica i cijeli njen sadržaj su zaštićeni autorskim pravima od Dental centar Čes. Sva prava pridržana.

Svaka redistribucija ili umnažanje dijela ili cijelog sadržaja u bilo kojem obliku je zabranjeno osim u slijedećim slučajevima:

a) smijete ispisati ili snimiti na vaše lokalno računalo sadržaje koji su za vašu osobnu i nekomercijalnu uporabu.

b) smijete kopirati sadržaj pojedinačnim trećim stranama za njihovu osobnu uporabu, ali samo ukoliko navedete internet stranicu dentist.hr kao izvor sadržaja.

Ne smijete, osim uz naše izričito pismeno odobrenje, distribuirati ili komercijalno iskorištavati sadržaj. Zabranjeno ga je koristiti ili pohraniti na bilo koju drugu internet stranicu ili neki drugi oblik elektroničkog sustava za pohranjivanje.

Kontaktirajte nas

Naša adresa Stjepana Radića 50, 31000 Osijek