Lip fileri

(Istaknite vaše usne)

Želite promijeniti izgled usana i vratiti im punoću?

Zahvat povećanja usana izvodimo injekcijskom tehnikom i ubrizgavanjem hijaluronskih preparata u usnice. Ova tehnika nam omogućuje da doziramo potrebnu količinu preparata za željene rezultate. Najčešće se izvodi kod osoba kojima usne nisu simetrične ili je riječ o tankim usnama bez volumena. No, zahvat se preporučuje i svima koji žele naglasiti izgled svojih usana i postići simetriju lica.

01

Koje preparate koristimo? 

Koristimo provjerene i renomirane brendove hijaluronskih filera, a riječ je o E.P.T.Q., Teosyal te Fill me.

02

Tko je idealan kandidat?

Idealan kandidat je osoba koja želi promijeniti izgled usana i istaknuti njihovu ljepotu.

Prije samog postupka slijede konzultacije s našim stručnjacima, a oni će vas savjetovati koja vrsta filera je optimalna za vas i na koji način će izvesti postupak. Ako ste već ranije radili povećanje usana filerima, a niste zadovoljni rezultatom, pružamo i uslugu razgrađivanja filera. Naš cilj je postići prirodan i balansiran izgled, a uvijek vas savjetujemo da budete umjereni kako ne bi došlo do suprotnog efekta

03

Kako izgleda priprema i postupak?

Savjetujemo da rezervirate svoj termin za besplatne konzultacije, a kako bi naši stručnjaci mogli pogledati vaše trenutno stanje i pružiti vam sve potrebne informacije. Na samim konzultacijama dogovarate željeni izgled usana i potrebnu količinu filera. 

Prije tretmana je poželjno ukloniti šminku s usana i područja oko usana te dezinficirati područje, za što će se pobrinuti naše osoblje. 

Potom stavljamo anestetsku kremu koja će pomoći da se smanji osjet boli i uboda. Zahvat traje kratko, a prilikom istog možete osjetiti bol u usnicama koje su vrlo nježne i osjetljive. Krajnji korak u zahvatu je masaža usnica kako bi se fileri pravilno rasporedili te nanošenje blage njege na usnice. 

S obzirom na vrstu zahvata, usnice mogu biti lagano otečene iduća 24 do 48 h, stoga na prvu mogu djelovati veće od dogovorenog. Imajte na umu kako je ovo početna reakcija i kako će splasnuti u željeni oblik. Usnicama je potrebno oko 2 tjedna da se fileri pravilno rasporede i tada u potpunosti poprimaju željeni oblik.

04

Upute za oporavak

Važno je da se držite uputa koje ćete dobiti nakon zahvata, a u slučaju bilo kakvih reakcija, slobodno se javite za kontrolu. 

Moguće je da dobijete lagani podljev na mjestu uboda, a ako do toga dođe možete lagano staviti kockicu leda i prelaziti preko podljeva kružnim potezima. 

Do 48 h nakon tretmana nemojte konzumirati alkoholna pića te lijekove koji razrjeđuju krv, poput Andola, Aspirina, Lupoceta i Paracetamola. 

Neposredno nakon tretmana izbjegavajte na usne stavljati kreme i kozmetičke preparate, a idući dan po tretmanu nemojte stavljati šminku na usne. 

Nemojte sami trljati i masirati usne, kako ne biste poremetili raspored filera. 

Cijena

Cijena lip filera ovisi o odabranoj vrsti preparata, a bazirana je na 1 ml preparata.

  • Lip filer, E.P.T.O.(1 ml)275,00 €
  • Lip filer, Fill me (1 ml)(1 ml)275,00 €
  • Lip filer, Teosyal(1 ml)375,00 €

Što kažu našu pacijenti?

Darija Lalić

Odličan dojam nakon prvog pregleda. Svi su vrlo susretljivi - od recepcije do doktora, koji mi je vrlo detaljno objasnio situaciju i odgovorio na sva moja pitanja. Izvrsna i brza komunikacija mailom i telefonski. Cijeli centar u Eurodomu izgleda vrhunski!

Stjepan Stjepanović

Sve pohvale, osoblje ugodno, profesionalno odrađeno, i sve preporuke!

Ankica Marković

Vrhunska stručnost, profesionalni pristup i najkvalitetnija usluga sve na jednom mjestu.

Vi pitate, mi odgovaramo

Imate dodatnih pitanja ili želite znati više?

Kontaktirajte nas i dogovorite BESPLATNE konzultacije s našim stručnjacima.

(Prvi pregled)

je BESPLATAN

Svakom pacijentu pružamo prvi besplatan pregled. Tako možete saznati sve potrebne informacije i plan terapije ili zahvata. Primjenjivo je za sve dentalne i estetske zahvate.