Zubni implantati

(Vratite osmijeh na lice uz zubne implantate)

Zubni implantati predstavljaju revolucionarnu tehniku zamjene izgubljenih zuba koja pruža trajno rješenje za vaš osmijeh.

Bez obzira jeste li nedavno izgubili zub ili se godinama borite s problemima i imate bezubu čeljust, s pomoću zubnih implantata možete vratiti osmijeh na lice i poboljšati kvalitetu života. Koristimo premium dentalne implantate brenda Straumman, dok zubnu protetiku izrađujemo u vlastitom zubotehničkom laboratoriju prema najvišim standardima kvalitete.

Inovativno i brzo rješenje

All-on-4

All-on-4 metoda je inovativni pristup koji omogućuje postavljanje zubne protetike na četiri implantata koja se pričvršćuju u čeljust. Ova tehnika smanjuje potrebu za dodatnim kirurškim zahvatima i skraćuje vrijeme oporavka, pružajući brzo i efikasno rješenje za pacijente koji su izgubili veći broj zuba.

Cijene

Cijena usluge zubnih implantata može se saznati na prvom besplatnom pregledu. Cilj pregleda je utvrditi trenutno stanje i dogovoriti željeni plan terapije uz financijsku ponudu.

  Što kažu naši pacijenti?

  Darija Lalić

  Odličan dojam nakon prvog pregleda. Svi su vrlo susretljivi - od recepcije do doktora, koji mi je vrlo detaljno objasnio situaciju i odgovorio na sva moja pitanja. Izvrsna i brza komunikacija mailom i telefonski. Cijeli centar u Eurodomu izgleda vrhunski!

  Stjepan Stjepanović

  Sve pohvale, osoblje ugodno, profesionalno odrađeno, i sve preporuke!

  Ankica Marković

  Vrhunska stručnost, profesionalni pristup i najkvalitetnija usluga sve na jednom mjestu.

  Vi Pitate, Mi Odgovaramo

  Imate dodatnih pitanja ili želite znati više?

  Kontaktirajte nas i dogovorite BESPLATNE konzultacije s našim stručnjacima.

  (Prvi pregled)

  je BESPLATAN

  Svakom pacijentu pružamo prvi besplatan pregled. Tako možete saznati sve potrebne informacije i plan terapije ili zahvata. Primjenjivo je za sve dentalne i estetske zahvate.