Zubna protetika

(Visoko kvalitetna zubna protetika)

Zubna protetika grana je stomatologije koja se bavi zamjenom nedostajućih zuba ili popravkom oštećenih zuba s pomoću različitih protetskih nadomjestaka.

Ovi nadomjesci mogu uključivati zubne krunice, mostove, proteze ili ljuskice, ovisno o potrebama i situaciji svakog pacijenta. Ovaj pristup omogućuje obnovu funkcionalnosti zuba i estetike osmijeha, poboljšavajući kvalitetu života pacijenata.

01

Koji su benefiti?

Povratak samopouzdanja: zubna protetika vraća pacijentima samopouzdanje i osjećaj zadovoljstva svojim osmijehom.

Obnova funkcionalnosti: protetski nadomjesci omogućuju normalno žvakanje, govor i smijanje, poboljšavajući opću funkcionalnost usta i čeljusti.

Očuvanje oralnog zdravlja: korištenje protetskih nadomjestaka može spriječiti daljnje oštećenje zdravih zuba i čeljusne kosti.

Estetski rezultati: moderni protetski materijali omogućuju izradu nadomjestaka koji izgledaju potpuno prirodno.

Dugotrajnost: dobro izrađeni protetski nadomjesci mogu trajati dugi niz godina uz pravilnu njegu i redovne posjete stomatologu.

Brza i kvalitetna izrada

Zubne krunice i mostovi

Zubne krunice su protetski nadomjesci koji se postavljaju preko oštećenih ili izvađenih zuba kako bi se obnovila njihova funkcionalnost i estetika. Zubni mostovi su fiksni protetski nadomjesci koji zamjenjuju jedan ili više zuba, a pričvršćeni su na preostale zube ili implantate.

Zubne proteze

Zubne proteze su mobilni protetski nadomjesci koji se koriste za zamjenu više ili svih zuba u čeljusti. Postoje mobilne zubne proteze koje u potpunosti zamjenjuju zube u čeljusti, a mogu se samostalno izvaditi u bilo kojem trenu. 

Zubne ljuskice

Zubne ljuskice su tanki, prilagođeni keramički omoti koji se trajno lijepe na prednju stranu zuba kako bi se poboljšao njihov izgled. Ljuskice su popularne opcije za estetsko poboljšanje osmijeha, uključujući ispravljanje nepravilnosti, promjenu oblika ili boje zuba.

Cijene

Cijena usluga zubne protetike možete saznati na prvom besplatnom pregledu. Cilj pregleda je utvrditi trenutno stanje i dogovoriti željeni plan terapije uz odgovarajuće rješenje zubne protetike.

  Što kažu naši pacijenti?

  Darija Lalić

  Odličan dojam nakon prvog pregleda. Svi su vrlo susretljivi - od recepcije do doktora, koji mi je vrlo detaljno objasnio situaciju i odgovorio na sva moja pitanja. Izvrsna i brza komunikacija mailom i telefonski. Cijeli centar u Eurodomu izgleda vrhunski!

  Stjepan Stjepanović

  Sve pohvale, osoblje ugodno, profesionalno odrađeno, i sve preporuke!

  Ankica Marković

  Vrhunska stručnost, profesionalni pristup i najkvalitetnija usluga sve na jednom mjestu.

  Vi Pitate, Mi Odgovaramo

  Imate dodatnih pitanja ili želite znati više?

  Kontaktirajte nas i dogovorite BESPLATNE konzultacije s našim stručnjacima.

  (Prvi pregled)

  je BESPLATAN

  Svakom pacijentu pružamo prvi besplatan pregled. Tako možete saznati sve potrebne informacije i plan terapije ili zahvata. Primjenjivo je za sve dentalne i estetske zahvate.