Estetski tretmani

(Neka vaša koža zablista)

Estetske usluge dio su naše ponude od 2016. godine, kada je dr. Sandra uvela prvu uslugu i to PRGF tretman pomlađivanja krvnom plazmom.

Danas, naš tim za neinvazivne estetske usluge broji četiri doktorice, a kontinuirano ulažemo u edukaciju, tehnologiju i preparate. Lijepa i njegovana koža naša su strast, stoga nastojimo pratiti trendove u industriji ljepote i pružiti vam ono najbolje.

Najtraženije estetske usluge

Lip fileri

Želite vratiti volumen usnama i poboljšati njihov oblik? Tretman filerima omogućuje nam da transformiramo izgled vaših usana i vratimo im nekadašnju punoću. Prepustite se u ruke naših stručnjaka i vratite osmijeh na lice.

Botox tretman

Muče vas bore ili promjene na licu i tijelu? Tretman botoxom zateže kože i ravna bore, također sprječava i neželjene mimiku kako se bore ne bi produbile. No, botox nije rezerviran samo za pomlađivanje kože, već i za korekciju osmijeha te ublažavanje prekomjernog znojenja. Uz individualan plan tretmana, naši stručnjaci će ukloniti sve što vam smeta. 

Anti-age tretmani

Koja je tajna blistave kože? Tajna se krije u neinvazivnim anti-age tretmanima koji potiču regeneraciju kože, smanjuju znakove starenja te pomažu kod određenih kožnih stanja. Zdrava i njegovana koža jest i lijepa koža.

Cijene Usluga

U našoj ponudi možete pronaći brojne estetske usluge kao i promotivne kombinacije koje sadrže nekoliko tretmana iste usluge ili kombinaciju nekoliko komplementarnih usluga. Naše cijene nisu tajna!

Što kažu naši pacijenti?

Darija Lalić

Odličan dojam nakon prvog pregleda. Svi su vrlo susretljivi - od recepcije do doktora, koji mi je vrlo detaljno objasnio situaciju i odgovorio na sva moja pitanja. Izvrsna i brza komunikacija mailom i telefonski. Cijeli centar u Eurodomu izgleda vrhunski!

Stjepan Stjepanović

Sve pohvale, osoblje ugodno, profesionalno odrađeno, i sve preporuke!

Ankica Marković

Vrhunska stručnost, profesionalni pristup i najkvalitetnija usluga sve na jednom mjestu.

Vi Pitate, Mi Odgovaramo

Imate dodatnih pitanja ili želite znati više?

Kontaktirajte nas i dogovorite BESPLATNE konzultacije s našim stručnjacima.

(Prvi pregled)

je BESPLATAN

Svakom pacijentu pružamo prvi besplatan pregled. Tako možete saznati sve potrebne informacije i plan terapije ili zahvata. Primjenjivo je za sve dentalne i estetske zahvate.